Cloud

Traceroute is gespecialiseerd in het aanbieden van clouddiensten. Met deze dienst zorgen wij ervoor dat u en uw werknemers altijd toegang hebben tot hun eigen werkomgeving. Dit zorgt voor verhoogde productiviteit en meer tevredenheid bij uw werknemers. Een flexibele werknemer kan op deze manier zijn tijd namelijk efficiënt inrichten. Cloud biedt uw organisatie veel voordelen waar uw werknemers en u als werkgever van kunnen profiteren.

Veilig & Betrouwbaar

Geen ICT zorgen meer! Met Cloud heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud en beheer van uw ICT omgeving. Uw applicaties en data staan in een modern datacenter en onze specialisten beheren deze vanuit de Cloud. Er wordt gezorgd voor dagelijkse onderhoud, backup en beheer. Daarnaast beschikt u over beveiligde verbindingen, virusscanner, en een helpdesk voor al uw vragen.

Altijd & Overal bereikbaar

Een groot voordeel van een online werkplek is dat uw medewerkers zonder ingewikkelde technieken gewoon vanuit huis of een willekeurige andere locatie volwaardig kunnen werken. Dit alles zonder dat men deze applicaties hoeft te installeren op elke vestiging of bij gebruikers thuis.

Kosten Besparend

Voor het gebruik van een Cloud oplossing betaalt u maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Geen verrassingen achteraf dus! Doordat u gebruik maakt van onze infrastructuur, hoeft u geen eigen servers aan te schaffen. Uw applicaties draaien op onze krachtige servers waardoor het mogelijk wordt om op een oude computer de modernste software te gebruiken.

Flexibel & Schaalbaar

De cloud oplossing voor afgestemd op uw behoeften. Aanpassingen in bijvoorbeeld het aantal gebruikers, de gebruikte softwarelicenties of de benodigde servercapaciteit worden maandelijks verwerkt in uw contract. Zo betaalt u slechts voor wat u gebruikt en behoren onnodige kosten tot het verleden.

Nieuwste Software

Met de Cloud oplossing kunt u altijd overstappen op de nieuwste versies van Windows en Office. Zo profiteert u direct van de nieuwste mogelijkheden die deze versies te bieden hebben en is uw IT-omgeving altijd bij de tijd.

En dat alles zonder meerprijs.

Eenvoudige Migratie

De overstap van uw huidige infrastructuur naar de Cloud wordt geheel door ons ervaren team van IT specialisten uitgevoerd. Uw bestanden, email en programma’s worden probleemloos in de Cloud gezet. In de meeste gevallen is de migratie kosteloos!!