Training

Bij Traceroute bent u aan het juiste adres voor het volgen trainingen. Traceroute geeft uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen, de meest effectieve trainingsvorm. Als extra toegevoegde zijn bijna alle training op maat, wij geven een training op basis van uw eisen. Voor de klas staat altijd een parktijkgerichte docent, waarbij "sheet-hopping" uit den boze is en juist het praktijk gericht en interactief lesgeven centraal staat. De ervaren docenten geven les vanuit de praktijk en niet alleen vanuit het boek. Dit leidt tot een zeer hoog slagingspercentage en daar zijn wij enorm trots op.

Basis netwerken

Met deze cursus krijgt u inzicht in netwerkomgevingen. Naast theoretische begrippen zoals router, switch, TCP/IP en subnetting besteedt de docent veel aandacht aan de praktische kant van security oplossingen in netwerken.

Cisco Certified Network Assoiciate (CCNA)

CCNA is de eerste stap in de Cisco Career certificering en is speciaal bedoeld voor mensen die nieuw zijn binnen de netwerkwereld. CCNA certificering biedt een solide basis voor het begrijpen van de netwerkfundamenten. Als Cisco Certified Network Associate (CCNA) bent u gecertificeerd om netwerksupport te verlenen voor kleine en middelgrote netwerken.

Cisco Certified Network Professional (CCNP)

Cisco Career Certificatie is gemaakt voor individuen die zich bezighouden met het installeren, configureren en troubleshooten van complexe Cisco netwerken. Expertisegebieden zijn onder meer device services, QOS, OSPF, EIGRP, BGP en MPLS. Met dit certificaat ben je garandeert van een goede baan met een goed salaris!

CCIE

Cisco Certified Internetwork Expert is het programma voor internetworking expertise. Om deze expertise te bereiken moet er zowel een theoretisch als praktisch examen worden afgelegd. De Cisco Certified Internetwork Expert is in staat om zeer complexe netwerken te configureren, te implementeren, te beheren en te onderhouden als mede te beveiligen. Met dit certificaat ben je garandeert van een goede baan met een uitstekend salaris!